Pas afgestudeerd, meteen een baan, maar helaas slechts een tijdelijke aanstelling. Na jaren bezig zijn met school, studie en (bij)baan zit je ineens thuis. Je solliciteert maar krijgt alleen afwijzingen in de bus. Er worden mensen met ervaring gezocht. Ervaring van minstens drie jaar. In het nieuws komt het bericht langs dat vooral mensen in de leeftijdscategorie 25-45 jaar langer werkloos zijn. Wat doe je dan?

Huilend in een hoekje zitten, houd ik nog geen tien minuten vol. Na tien minuten zit ik misschien nog steeds in een hoekje, maar dan wel met een boek of potlood en papier. Bezig zijn en bezig blijven, is meer ‘mijn ding’. En uiteraard blijven solliciteren, maar dat houd ik geen hele dagen vol. Bedenken wat ik nou echt wil, waar ik graag mee bezig ben. Nu is de tijd om mijn wildste dromen te realiseren.
Na jaren bezig zijn met school, studie en (bij)baan zit je ineens thuis. Wat doe je dan? Ik start een blog.