Pff, Hans Kraaij Jr. heeft nieuwe kleurspoeling gebruikt zo te zien. Ziet er ook niet uit. Doe niet zo moeilijk man. Grijs is grijs. Louis van Gaal wordt er trouwens ook niet knapper op. En die Ronald, of Frank. Die ene helft van tweeling De Boer. Die wordt ook oud. Die vent was al niet om aan te horen. Wordt nu nog erger. En die vent, die naast hem zit aan tafel. Die ken ik toch ergens van? Lijkt wel een beetje op Kluivert. Of nee, dat is Gullit.

Wat is dat nou weer voor tenue? Wordt steeds gekker. Zo wit vooral. Een keer sliden en je hebt een compleet andere outfit. Vanish zou eigenlijk reclameborden op moeten hangen. Of een ander ‘anti-vlekken-middel’. Beetje gek eigenlijk. De ene helft van spelers draagt shirt met korte mouwen, de andere met lange mouwen. Oh nee, die andere helft heeft gewoon shirt met lange mouwen onder shirt. Maar toch. Ziet er gek uit. Als je erop let.

Lijkt me ook eigenlijk wel koud. In korte broek en shirtje rondhuppelen op het veld. Zouden de spelers ook last hebben van soort brain freeze? Net als wanneer je op de fiets zit en ijskoude wind tegen hebt? Komt kopbal misschien wel minder hard aan. Of juist niet. Doet misschien juist extra pijn. Ook als de bal tegen je blote been aan komt. Maar aan de andere kant. Ze zijn wel constant in beweging natuurlijk. Zo koud zullen ze het niet hebben.

Had de verslaggever het nou over Blind trouwens? Die voetbalt toch allang niet meer? Dacht ook dat ik hem net naast Van Gaal zag zitten. Vaag. Wie zijn überhaupt die spelers? En waar is Van der Sar? Oh ja, die was met pensioen. Al tijdje geen voetbal meer gekeken geloof ik.